Laserbehandeling in Nijmegen

Ontdek de toekomst van laseren bij Your Beauty Clinic, de plek voor een laserbehandeling in Nijmegen. Heb je last van ongewenste haargroei in jouw gezicht of op jouw lichaam? Ben je klaar om afscheid te nemen van ongewenst haargroei, rode bultjes, ingegroeide haar of pigmentvlekken? Dan is een laserontharing de beste oplossing voor jou! Ontharen middels een laser staat bekend als de meest doeltreffende en efficiënte methode voor definitief ontharen.

Kies voor een losse laserbehandeling of voor een van onze behandelingspakketten

Naast onze standaardbehandelingen bieden we complete pakketten aan voor het ontharen met een laser. Deze pakketten bieden een completere behandeling tegen scherpe prijzen, ideaal voor definitief ontharen. Of je nu kiest voor het laseren van het hele lichaam, specifieke zones zoals benen & schaamstreek of juist geconcentreerd wilt laseren op plekken zoals de oksels; bij ons kun je terecht voor definitief ontharen.

Vrouwen

Mannen

Onze diode laserbehandelingen

Voor zowel vrouwen als mannen bieden we geavanceerde diode-laserbehandelingen aan voor het laseren van het gezicht en het lichaam, specifiek ontworpen voor effectief en langdurig resultaat. Deze technologie is de toekomst van definitief ontharen en onze laserbehandelingen zijn aangepast om aan elke unieke behoefte te voldoen, ongeacht het lichaamsdeel.

Vrouwen

1Gezicht

Bovenlip

 Kin

Oren & neus

Bovenlip & kin

Bakkenbaard & wangen incl. jukbeen

 Tussen wenkbrauwen & wenkbrauwlijn

 Gelaat geheel (Bovenlip & kin & wangen)

2Bovenlichaam

Borst

 Nek & hals

Bovenarmen

Onderarmen

Armen geheel

 Handen & voeten incl. tenen

 Oksels

 Tepels (rondom)

 Navelstreep

 Onderrug & bovenrug

 

3Onderlichaam

Bikinilijn

 Schaamstreek

Schaamstreek geheel incl. bilnaad

Billen

Bilnaad

 Onderbenen

 Bovenbenen

 Benen geheel

Mannen

1Gezicht

Nek & hals

 Oren & neus

2Bovenlichaam

Schouders incl. stukje bovenarm

 Oksels

Bovenarmen

Onderarmen

Armen geheel

 Borstkas

 Buik

 Buik & borst

 Bovenrug

 Onderrug

 Rug geheel

 Rug geheel & oksels & gelaat

 Rug geheel & schouders & nek incl. stukje bovenarm

 Borst & buik & rug geheel

Waarom Kiezen voor Laserbehandelingen bij Ons?

Geavanceerde Technologie

Onze beautysalon is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde laserapparatuur, waaronder de Diode Laser Diamant Alpha Pro Ice 4 Wave. We staan bekend om onze precisie en effectiviteit bij het ontharen van jouw gezicht of lichaam door het toepassen van deze laser. Deze nieuwe laser voor definitief ontharen gebruikt maar liefst vier golflengtes: 755nm, 808nm, 1064 én 940nm. Deze extra golflengte zorgt ervoor dat de voedingsstoffen de haarzakjes niet kunnen bereiken, waardoor deze afsterven.

Professioneel Team

Ons ervaren en hoogopgeleide team van professionals staat klaar om jou de best mogelijke zorg aan te bieden voor, tijdens en na het laseren. We begrijpen dat elke huid uniek is en zorgen voor behandelingen die op maat zijn gemaakt voor jouw behoeften.

Pijnloos Comfort

Met innovatieve ice-technologie en geavanceerde koeltechnologieën, bieden onze laserbehandelingen ongeëvenaard comfort. U kunt rekenen op een vrijwel pijnloze ervaring tijdens het laseren.

Langdurige Resultaten

Laserbehandelingen bij Your Beauty Clinic bieden niet alleen directe verbeteringen, maar ook langdurige resultaten. Vergeet tijdrovende en kostbare herhalingen – geniet van langdurige schoonheid door te beginnen met laseren.

Veiligheid Voorop

Jouw gezondheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Wij volgen strikte protocollen en garanderen een veilige en hygiënische omgeving voor al onze klanten.

Voorzorgmaatregelen

Wij adviseren om anderhalf tot twee weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dien je toch een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50. Dit dient om de twee uur herhaald te worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht. Daarnaast is het belangrijk om tijdens het gehele proces van laseren niet meer te epileren, te harsen of de touwtjesmethode te gebruiken. Een leeg haarzakje absorbeert geen laserlicht en dat houdt in dat de behandeling niet effectief zal zijn. Alleen scheren is toegestaan, ook tussen de behandelingen door.

Het is noodzakelijk dat de haren bij de intake goed zichtbaar zijn (minimaal drie millimeter). Je mag minimaal twee dagen van tevoren niet scheren. Aan de hand van de dikte, kleur en haardichtheid worden namelijk de instellingen van de laser bepaald.

Bij vervolgafspraken mag je één tot twee dagen voorafgaand van de behandeling niet scheren. Wij vragen je om met een gereinigde huid naar de kliniek te komen en zonder make-up, dagcrème, bodylotion, crème of deodorant (afhankelijk van behandelende zone). Bij wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden. Sommige medicaties maken de huid gevoeliger en kwetsbaarder tijdens het laseren.

Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling in onze laserkliniek zorg je er zelf voor dat de huid één tot twee dagen van tevoren gladgeschoren is. De specialiste brengt een verkoelende gel aan. Die bevordert de werking van de laser en koelt gelijktijdig je huid tijdens het ontharen. De specialiste zal dan de laser met een strijkende beweging over de huid verplaatsen waarbij de laser heel veel lichtpulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt je huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes én het eiwit daarin. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt dus voor de definitieve ontharing.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Dit is per persoon verschillend, waarbij hormonen een grote rol spelen. Tijdens de intake zullen we met je bespreken hoeveel afspraken jij ongeveer nodig zult hebben, zodat je een indicatie hebt. De hoeveelheid haren zal na iedere behandeling verminderen en zullen langzamer, dunner en zachter terugkomen. Per behandeling zal er gemiddeld 10 á 12% haarreductie verkregen worden. Uiteindelijk zal er een definitieve vermindering van gemiddeld 80 á 90% worden bereikt. In de toekomst is er echter geen 100% garantie dat er helemaal geen haartjes meer zullen terugkomen. Er kunnen altijd stamcellen geactiveerd worden onder invloed van hormonale veranderingen en eventueel door het gebruik van bepaalde medicijnen.

De hoeveelheid haren zal na iedere behandeling verminderen en zullen langzamer, dunner en zachter terugkomen. Per behandeling zal er gemiddeld 10 á 12 % haarreductie verkregen worden. Uiteindelijk zal er een definitieve vermindering van gemiddeld 80 á 90 % worden bereikt. In de toekomst is er echter geen 100% garantie dat er helemaal geen haartjes meer zullen terugkomen. Er kunnen altijd stamcellen geactiveerd worden onder invloed van hormonale veranderingen en evt. door het gebruik van bepaalde medicijnen.

Behandelduur en frequentie

Behandelfase: gemiddeld zijn er zes á acht behandelingen nodig met een interval van vijf tot zeven weken. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype, haartype, -kleur, -dikte en dichtheid van de haren en het behandelgebied.
Onderhoudsfase: om het verkregen resultaat optimaal te behouden, wordt een onderhoudsbehandeling één keer per jaar aangeraden. Echter zal dit niet voor iedereen nodig zijn.

Onderhoudfase: om het verkregen resultaat optimaal te behouden, wordt een onderhoudsbehandeling 1 keer per jaar aangeraden. Echter zal dit niet voor iedereen nodig zijn.

Wanneer mag u niet behandeld worden?
  • Ontstekingen/infecties in het te behandelen gebied
  • Actieve Herpes simplex in het gebied
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Koorts
  • Insulineafhankelijke diabetes mellitus
  • Immunologische aandoeningen/verminderd immuunsysteem
  • Tijdens behandeling van kanker (chemo, radiotherapie etc.)
  • Verse littekens of wonden in het behandelgebied
  • Een verleden met radiotherapie op het te behandelen gebied
  • Bepaalde antibiotica (maakt de huid extra lichtgevoelig)

Het voordeel van een laserbehandeling ten opzichte van waxen

Een laserontharing bij ons staat bekend om zijn langdurige resultaten, waardoor het een superieure methode is ten opzichte van waxen. In tegenstelling tot waxen, dat slechts tijdelijke verlichting biedt, pakt laserbehandeling de haarwortels aan, waardoor haargroei over een langere periode aanzienlijk vermindert. Je ervaart minder irritatie en ingegroeide haren, waardoor je huid gladder en egaler blijft. Bovendien is het een investering op de lange termijn, aangezien de behoefte aan herhaalde behandelingen afneemt

Meedoen regeling in Nijmegen voor your beauty clinic

Meedoen regeling

Met de Meedoenregeling kunnen inwoners met een laag inkomen voor maximaal € 150,- een cursus of activiteit doen. Bijvoorbeeld zwemmen, zangles, yoga, taalles of naar het theater. U vraagt de Meedoenregeling aan via de website Vergoedingen.

 

Boek een afspraak

Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven zonder ongewenste haargroei? Laserontharing bij Your Beauty Clinic bied je de mogelijkheid om dit doel te bereiken. Met onze deskundige zorg en geavanceerde technologieën zorgen we voor effectieve, langdurige resultaten. Definitief ontharen was nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk. Plan vandaag nog jouw afspraak in voor een laserbehandeling in Nijmegen en ervaar de vrijheid van een gladde, verzorgde huid. Ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw laser ontharen wensen en boek jouw behandeling.

Plaats vandaag nog jouw reservering